top of page

Wat leuk dat je op mijn website bent! Jullie verhaal vertellen en de belangrijke momenten vastleggen, is wat ik het liefste doe. Als gepassioneerd gezin- en trouwfotograaf leg ik de kostbare momenten en diepe emoties vast, zodat dit voor altijd wordt vereeuwigd. Met oog voor detail en een liefde voor natuurlijk licht creëeren we samen tijdloze beelden. Koester de momenten die ertoe doen. Samen maken we waardevolle foto's en herinneringen die een leven lang meegaan.

Liefs Milou
Jullie gezin- en trouwfotograaf

Love life. Make Memories.
Make them last.
They’re a part of you.
A part you don’t want to forget.

Wat kun je verwachten?

Milou Elisabeth Photography Bruidsfotograaf zakelijke fotoshoots gezinsfotograaf newborn fotografie

SHOOTS

Newborn, lovers and family

Ieder gezin is mooi en niets maakt me enthousiaster dan het vastleggen van jullie geluksmomenten. Sinds 2014 heb ik al veel mooie gezinnen en koppels mogen fotograferen. En ja, zelfs met kinderen gaat het goed. Ik maak de hele fotoshoot leuk en zorg ervoor dat elke deelnemer de fotoshoot met een glimlach verlaat. Wanneer je een sessie bij mij boekt, garandeer ik geweldige foto's.

Bruidsfotografie bruidsfotograaf Eindhoven Brabant

BRUILOFTEN

Say I do

Je hebt al genoeg te plannen voor je speciale dag dus zorg ervoor dat fotografie niet bijdraagt aan je stress. Ik leg passie en jarenlange ervaring in wat ik doe. Samen bespreken we jullie wensen voor de grote dag. Inmiddels heb ik al een lange lijst aan tevreden bruidsparen dus ik kan zeker meedenken hoe jullie bruiloft te fotograferen. Neem vandaag nog contact op voor een vrijblijvend gesprek.

Milou Elisabeth Photography zakelijke fotograaf fotoshoots Brabant

ZAKELIJKE FOTOGRAFIE

Jouw bedrijf in beeld

Jouw bedrijf naar een hoger niveau tillen? Dan ben je bij mij aan het juiste adres. Beeldmateriaal is belangrijk. Of het nu voor je website is of voor social media, je kunt niet meer zonder goede foto's. Samen maken we strategie en maken we foto's die een indruk achterlaten. Zoek jij een betrokken en meedenkende fotograaf voor zakelijke fotografie? Neem contact op om te ontdekken hoe ik je hierbij kan helpen.

Milou Elisabeth Photography Bruidsfotograaf zakelijke fotoshoots gezinsfotograaf newborn fotografie
Milou Elisabeth Photography Bruidsfotograaf zakelijke fotoshoots gezinsfotograaf newborn fotografie

HI!

Spontaan, vriendelijk en nostalgisch. Dat ben ik.
Mijn naam is Milou Emme
rik.
Met mijn vriend en dochter woon ik
 in Eindhoven. Al 10 jaar ervaring als fotograaf en daar ben ik trots op. 

Ik vind dat we momenten vaker mogen koesteren.
Vaker mogen stilst
aan bij het maken van herinneringen.
Meer genieten van het leven en van elkaar.
Hierin neem ik je graag
mee.
Ik laat je zien hoe mooi het leven is door het fotograferen van jullie mooie momenten.

Milou Elisabeth Photography: gezinsfotografie | zwangerschapsfotografie | newbornfotografie | trouwfotografie |  | brandingfotografie in Eindhoven en omstreken.

Shop

Wist je dat je mijn presets (fotobewerking) kunt kopen. Met 1 druk op de knop kun je jouw foto's bewerken. Daarnaast kun je ook mijn prints kopen online. Een stukje Milou Elisabeth bij jou aan de muur. Bekijk mijn shop en wie weet zit er een passende foto voor je tussen.

Milou Elisabeth Photography printshop fotoshoot

Cadeaubon voor een fotoshoot

Wil je een leuk cadeau geven? Geef dan een cadeaubon! Al vanaf €15,- kun je er een bestellen via onderstaande knop maar je kunt natuurlijk ook een volledige fotoshoot cadeau doen. Ze worden als een feestje verpakt.

Milou Elisabeth Photography Bruidsfotograaf zakelijke fotoshoots gezinsfotograaf newborn fotografie

BLIJF OP DE HOOGTE
Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang leuke acties en updates. 

Bedankt voor je aanmelding

Kijk gerust nog verder op mijn website. Heb je al vragen? Stuur een mailtje naar info@milouelisabeth.nl of stuur een bericht via het contactformulier.

bottom of page