Minishoots met maximale aandacht

Het is alweer een tijdje geleden; de minishoots.
Om eerlijk te zijn, vond ik het super spannend. Waarom? Ik vroeg me af of mensen zich wel aan zouden melden.
Het komt erop neer dat ik lichtelijke faalangst had. Dus besprak ik het mijn familie en vrienden.
Zouden jullie zo’n fotoshoot boeken? Waar zou je deze fotoshoot graag willen doen?
Zelfs had ik een oproep op Facebook geplaatst omdat ik echt wilde weten wat mijn volgers hiervan zouden vinden. Dankjewel trouwens nog voor jullie antwoord!

Je wil graag iets nieuws proberen, maar je wil ook niet dat het mislukt. Gelukkig had ik super lieve mensen om me heen die me moed gaven om het toch gewoon te proberen. En na een aantal minuten dat het online stond, kwamen de eerste aanmeldingen al binnen.  Wauw, wat was ik trots!

De dag van de fotoshoot
Ik besloot de fotoshoots in Valkenswaard te houden. Het is voor mij bekend terrein omdat ik daar vandaan kom. Daarnaast is het een mooie plek om foto’s te maken. Een groen veldje met mooie bomen, een bruggetje en water.
Het was zeker idyllisch.

Om deze dag nog mooier te maken (en eigenlijk voor mij makkelijker) neem ik mijn lieftallige assistent Carli mee. Ik ken haar al vanaf mijn geboorte dus als ik iets wil, hoef ik maar te kijken en ze snapt precies wat ik bedoel. Heerlijk is dat als fotograaf zijnde. Ze springt met de kids, ze danst met de kinderen tijdens de fotoshoot en wanneer de ouders op de foto gaan, is Carli een soort kinderoppas. Mocht je zelf ooit nog een Carli willen, dan kan ik het je zeker aanraden 😉

Moe maar voldaan eindigen we de dag. Wat kijk ik terug op een geweldige dag met alleen maar mooie mensen. Wat vind ik het gaaf dat ze voor mij als fotograaf kwamen. Ook al weet ik dat ze achteraf ook een beetje voor Carli kwamen.

Mijn tip voor iedereen: Wil je iets nieuws proberen? Doe het gewoon! Spar met familie en vrienden. Laat ze meedenken. Maar het belangrijkste; heb lef!

 

 

Carli, ik wil je nogmaals bedanken! Jij zorgde ervoor dat de kinderen zich op hun gemak voelden. Jij was de beste assistent die iemand kan wensen. Wij zijn een goed team. Dankzij dit veel te gekke team waren het minishoots met maximale aandacht.

Ben je benieuwd naar het resultaat? Bekijk dan de foto’s.
Ik ben van plan de minishoots in de lente weer te organiseren.
Houd mijn website en social media in de gaten voor meer informatie!

TAGS:

5 comments
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

.cata-page-title, .page-header-wrap {background-color: #e6b1b3;}.cata-page-title, .cata-page-title .page-header-wrap {min-height: 250px; }.cata-page-title .page-header-wrap .pagetitle-contents .title-subtitle *, .cata-page-title .page-header-wrap .pagetitle-contents .cata-breadcrumbs, .cata-page-title .page-header-wrap .pagetitle-contents .cata-breadcrumbs *, .cata-autofade-text .fading-texts-container { color:#FFFFFF !important; }.cata-page-title .page-header-wrap { background-image: url(https://www.milouelisabeth.nl/wp-content/uploads/2018/04/IMG_5458-e1523542123188.jpg); }.cata-page-title.cata-page-title-image.cata-use-overlay .page-header-wrap:before { background: rgba(0, 0, 0, 0.3); }