Waar het begint

Wat een gaaf nieuws! Er is een kleintje op komst.
Ontdek dan nu op een leuke manier of het een jongen of meisje wordt.
Dit moment is altijd spannend. Er is dan ook niks zo leuk om die verbazing en blijdschap vastgelegd te hebben op de foto.

Het poeder

Het poeder kan geen kwaad! Dit is het originele poeder uit India. Het wordt al meer dan dertig jaar gebruikt om feesten te vieren. Waarom dan niet de viering van jullie zwangerschap? Omdat we wel een stofwolk creëren, fotografeer ik in open ruimtes. Zo zijn jullie zelf ook vrijer om rond te springen van blijdschap.

Let op: alleen te boeken met een newbornshoot.

Kosten Gender Reveal Shoot

The beginning

65

• 2 personen
• 30 min fotoshoot
• Fotoshoot op locatie
• Zakken met poeder en poederkanon
• 10 foto’s in hoge resolutie digitaal aangeleverd

Het enige wat je nodig hebt is een wit t-shirt.
Boek je ook een zwangerschapsshoot? Dan krijg je 20,- korting.

Prijzen van de fotoshoots zijn inclusief 21% BTW en gelden voor opdrachten binnen een straal van 20 km rondom Eindhoven. Extra kilometers: €0,35 per kilometer.
Graag publiceer ik foto’s op mijn website en social media.
Mocht je hier bezwaar tegen hebben, laat het me weten bij het boeken.

Heb je na het lezen nog vragen of wil je een aanvraag doen voor newbornfotografie?
Stuur me een berichtje en je krijgt binnen 2 werkdagen antwoord.

Wat een kleintje

Na negen maanden is het eindelijk zo ver. Jullie kleine wondertje. Je wist niet dat je zoveel liefde kon hebben voor iemand. Je kijkt ernaar en bent op slag verliefd. Het liefst zou je willen dat ze voor altijd zo klein blijven. Helaas is dat niet het geval. Daarom is het zo mooi om dit moment vast te leggen. Zo kun je altijd terugkijken naar die kleine handjes en voetjes.

Mijn stijl fotografie is lifestyle newborn. Dit betekent dat we opgaan in het moment. Ik zal wel wat aanwijzingen geven maar het draait voornamelijk om het moment zoals deze dan is. Natuurlijk maken we ook foto’s van de kleine in papa’s grote armen en de kleine al knuffelend met mama. Hebben jullie al meer kinderen? Geen probleem. Als grote broer of zus wil je maar al te graag op de foto met zo’n kleintje.

Ik fotografeer en film in daglicht. Ik ben gek op intieme en lichte beelden. Spontane en pure momenten zie je dan ook terug in het eindresultaat. Ook details pik ik altijd even mee.

Werkwijze

Ik werk als newbornfotograaf en newbornvideograaf. Omdat ik mijn volledige concentratie op jullie wil houden, kan ik niet fotograferen en filmen tegelijk. We kunnen het altijd op twee verschillende momenten doen. Liever op dezelfde dag? Dat kan natuurlijk. Dan zoek ik met je mee binnen mijn kring naar een fotograaf of videograaf.

Kosten Lifestyle newborn fotografie

Kies hieronder het pakket wat bij jullie wensen past.
Wil je uiteindelijk wisselen? Dat kan natuurlijk!

So small

125

• Gezin
• Anderhalf uur fotoshoot thuis (Ik overhaast niks)
• Bestelsessie
• 15 foto’s in hoge resolutie digitaal aangeleverd

Little feet

210

• Gezin
• Anderhalf uur fotoshoot thuis (ik overhaast niks)
• Bestelsessie
• 25 foto’s in hoge resolutie digitaal aangeleverd
• Verrassingsalbum 15x15 cm (20 pagina’s)

Prijzen van de fotoshoots zijn inclusief 21% BTW en gelden voor opdrachten binnen een straal van 20 km rondom Eindhoven. Extra kilometers: €0,35 per kilometer.
Graag publiceer ik foto’s op mijn website en social media.
Mocht je hier bezwaar tegen hebben, laat het me weten bij het boeken.

Heb je na het lezen nog vragen of wil je een aanvraag doen voor newbornfotografie? Stuur me een berichtje en je krijgt binnen 2 werkdagen antwoord.

Newbornvideografie

Natuurlijk zijn foto’s een heel mooi aandenken om te hebben voor later. Zoek je net iets meer als herinnering, dan is een video heel gaaf om te hebben. Zo zie je ook de handjes en voetjes bewegen. Het kleine gaapje wat altijd super schattig is. De momenten die je ziet bij newbornfotografie komen in de video gewoon naar voren. Het draait om jullie als gezinnetje. Dat betekent dat jullie als ouders ook in de video komen. Als jullie dat willen tenminste. Is er al een grote broer of zus? Dan is het natuurlijk heel mooi om hem/haar ook in de video te hebben. Voor je het weet, zijn ze al groot gegroeid.

De video kun je natuurlijk ook aan iedereen laten zien.
Het geeft net een andere dimensie dan alleen foto’s.

Werkwijze

Omdat ik mijn volledige concentratie op jullie wil houden, kan ik niet fotograferen en filmen tegelijk. We kunnen het altijd op twee verschillende momenten doen.
Liever op dezelfde dag? Dan zoek ik graag met je mee binnen mijn kring naar een fotograaf of videograaf.

Kosten Newbornvideografie

Such a baby

135

• Compilatie van 2 à 3 min van de mooiste momenten
• 1 uur filmen met het gehele gezin
• Digitaal aangeleverd

Prijzen van de fotoshoots zijn inclusief 21% BTW en gelden voor opdrachten binnen een straal van 20 km rondom Eindhoven. Extra kilometers: €0,35 per kilometer.
Graag publiceer ik beelden op mijn website en social media.
Mocht je hier bezwaar tegen hebben, laat het me weten bij het boeken.

Heb je na het lezen nog vragen of wil je een aanvraag doen voor newbornvideografie? Stuur me een berichtje en je krijgt binnen 2 werkdagen antwoord.

.cata-page-title, .page-header-wrap {background-color: #e6b1b3;}.cata-page-title, .cata-page-title .page-header-wrap {min-height: 250px; }.cata-page-title .page-header-wrap .pagetitle-contents .title-subtitle *, .cata-page-title .page-header-wrap .pagetitle-contents .cata-breadcrumbs, .cata-page-title .page-header-wrap .pagetitle-contents .cata-breadcrumbs *, .cata-autofade-text .fading-texts-container { color:#FFFFFF !important; }.cata-page-title .page-header-wrap { background-image: url(https://www.milouelisabeth.nl/wp-content/uploads/2018/03/4J2A1372.jpg); } #separator_w3s .cata-sep-holder .cata-sep-line{ border-color: #eeeeee;} #cata_pricetable_nxp42xa45z .ptable-content{ background-color: #ffffff; } #separator_ic3 .cata-sep-holder .cata-sep-line{ border-color: #eeeeee;} #cata_button_fg20bvtdvj.cata-button{}#cata_button_fg20bvtdvj.cata-button .cata-btn{color: #e49497;border-color:#e49497}#cata_button_fg20bvtdvj.cata-button .cata-btn:hover{color: #ffffff;border-color:#e49497; background-color:#e49497} #separator_izn .cata-sep-holder .cata-sep-line{ border-color: #eeeeee;} #separator_a8w .cata-sep-holder .cata-sep-line{ border-color: #eeeeee;} #cata_pricetable_6kka6y8p5r .ptable-content{ background-color: #1e73be; } #cata_pricetable_sph77ztqo8 .ptable-content{ background-color: #ffffff; } #separator_583 .cata-sep-holder .cata-sep-line{ border-color: #eeeeee;} #cata_button_6ce2jhenqk.cata-button{}#cata_button_6ce2jhenqk.cata-button .cata-btn{color: #e49497;border-color:#e49497}#cata_button_6ce2jhenqk.cata-button .cata-btn:hover{color: #ffffff;border-color:#e49497; background-color:#e49497} #separator_t1l .cata-sep-holder .cata-sep-line{ border-color: #eeeeee;} #separator_z4t .cata-sep-holder .cata-sep-line{ border-color: #eeeeee;} #cata_pricetable_bk5fadjemq .ptable-content{ background-color: #ffffff; } #separator_zny .cata-sep-holder .cata-sep-line{ border-color: #eeeeee;} #cata_button_q7i569eqls.cata-button{}#cata_button_q7i569eqls.cata-button .cata-btn{color: #e49497;border-color:#e49497}#cata_button_q7i569eqls.cata-button .cata-btn:hover{color: #ffffff;border-color:#e49497; background-color:#e49497}