Rara, wie ben ik

Ik kan me voorstellen dat het best onwennig is wanneer je voor de camera staat.
Tenminste, niet voor iedereen is het alledaags. Graag zet ik jou zo natuurlijk mogelijk op de foto. Daarom is het voor mij belangrijk dat je jezelf kunt zijn. Het is voor mij belangrijk dat je je op gemak voelt bij mij. Daarom dacht ik, laat ik mezelf even voorstellen zodat je een beeld hebt van wie er eigenlijk achter de camera staat.

Milou Emmerik eigenaresse Milou ElisabethFotograaf en videograaf Eindhoven

NaamMilou Emmerik
Leeftijd28 jaar
WoonplaatsEindhoven
FamilieOuders Fred en Nicole en mijn lieve zussen Marlon en Macha.聽En ja, ik ben de jongste.
RelatieMet de allerliefste Dyon!
Huisdieren2 vissen
LievelingskleurBlauw
SportMuay Thai Boksen
DroomMet mijn fotografie en videografie het leven van mensen mooier maken. Er schuilt een wereldverbeteraar in mij.

Hoe ben ik hier gekomen?
Ik heb de opleiding Journalistiek gedaan en ben afgestuurd als televisiejournalist.
Tijdens mijn opleiding en daarna heb ik als freelancer gewerkt. Nu werk ik nog steeds bij de jongerenradiozender GLOW FM voornamelijk als verslaggever. Echt een super toffe club van vrijwilligers! Zelf ben ik voornamelijk te zien en te horen bij聽
evenementen.

Dus dat.. Na mijn opleiding wist ik het even niet meer. Ik fotografeerde al erg lang en besloot ik om mijn eigen bedrijf te beginnen. Het was echt mijn passie wat ik achterna ben gegaan.聽Nu zijn we inmiddels vijf jaar verder en wil ik nooit meer zonder mijn eigen bedrijf.

Wat vind ik het leukste aan mijn werk?
We zitten steeds vaker op de telefoon of tablet. Ook wanneer er iets gebeurt, komt meteen die telefoon erbij. Ik vraag me dan af of we momenten nog bewust mee maken. Of is het zo dat het zo goed mogelijk vastgelegd moet zijn voor de buitenwereld? Ik vind dat jammer. We maken de wereld mee door onze lens. Daarom wil ik dat voor jullie doen. Geniet van elkaar, geniet van momenten. Ik zorg er dan wel voor dat het vastgelegd wordt.

Dat vind ik dus ook het mooiste van mijn werk. De connectie die we maken met elkaar wanneer je geen zorgen hoeft te maken om het moment vast te leggen maar dat je mensen ziet genieten van het moment. Pure emoties. Eerlijkheid in de ogen. Liefde voor elkaar.

Waarom kun je ontspannen bij mij?
Ik probeer het zo luchtig mogelijk te houden. Ik bijt niet. Ik probeer grapjes te maken zodat jij je kunt ontspannen. Ik heb een open houding en probeer jou op je gemak te stellen. Geloof me, de eerste foto is bijna altijd lelijk en vanuit daar kan het alleen maar beter worden 馃檪

Wie heeft mij tot hier gebracht?
Ik ben de jongste van drie meiden thuis. Wist je dat het jongste kind het leukste is: 聽http://bit.ly/2F21McB Daar is natuurlijk grondig onderzoek naar gedaan…

Ik ben dol op mijn familie. We houden van gek doen daarom is ook niets te gek bij mij!

Ik hou ervan om dit soort momenten vast te leggen. Een gekke familie in de dierentuin. Het lijkt gewoon een zondagmiddag, maar voor mij zijn dit soort momenten ontzettend belangrijk. Zo zie je mijn familie zoals we zijn. We houden van elkaar en zijn zo gek als een deur!

Mijn vrienden zijn nog gekker. We halen het beste en het slechte in elkaar naar boven. We gaan al jaren met elkaar om en kennen elkaar door en door. Ik zou niet zonder ze kunnen. Omdat ik nog boekingen wil ontvangen, heb ik besloten om hiervan geen collage te laten zien 馃槈
Vrienden staan altijd voor je klaar. Ze zijn dan ook erg belangrijk voor mij en voor mijn persoonlijke groei.

Wat kan ik als laatste nog zeggen..
Ik ben dol op reizen. Ik vind het heerlijk om nieuwe culturen te leren kennen.
Samen met Dyon reizen we dan ook wat af. Ook al zijn het weekendjes weg. We vinden het leuk om meer van de wereld te zien.

Heb jij nog een brandende vraag?
Stel hem gerust! Ik heb weinig geheimen.

 

 

 

TAGS:

20 comments
 1. AVATAR

  拽诪讙专讛 诇诪讻讬专讛 讘讛专爪诇讬讛 讗谞砖讬诐 讘讗讬诐 讗诇讬讛 诪讛爪驻讜谉, 诪讛诪专讻讝 讜诪讛讚专讜诐. 诇讗 诇讞讬谞诐 谞讞砖讘转 讛专爪诇讬讛 诇讗讞转 诪讛注专讬诐 讛诪讜讘讬诇讜转 讘讬砖专讗诇 讘转讞讜诐 讛驻谞讗讬 讜讛讘讬诇讜讬讬诐. 讛专爪诇讬讛 讛讬讗 注讬专 转讜住住转, 注诐 诪驻讙砖讬诐 讗谞讜砖讬讬诐 专讘讬诐, metamask token factory example

 2. AVATAR

  讘讞诇拽 诪谉 讛诪拽专讬诐, 诪转专讞砖转 讛砖驻讬讻讛 讛诪讜拽讚诪转 专拽 讘诪住讙专转 讛诪讙注 讛诪讬谞讬 讛专讗砖讜谉 砖诇 讗讜转讜 讛讙讘专, 讗讱 诇注转讬诐 拽专讜讘讜转 鈥 诪讚讜讘专 讘讘注讬讛 砖谞讜讟讛 诇讛砖谞讜转 驻注诪讬诐 谞讜住驻讜转 讜诇讬爪讜专 讗爪诇 讛住讜讘诇讬诐 诪诪谞讛 讜讘谞讬 讝讜讙诐 诪讘讜讻讛 专讘讛, 讜讻谉 转讞讜砖讜转 拽砖讜转 砖诇 转住讻讜诇, 讘讜砖讛 讜讗讬 谞讜讞讜转 讘讞讚专 讛诪讬讟讜转 鈥 讗砖专 注诇讜诇讬诐 讘住讜驻讜 砖诇 讚讘专 讙诐 诇讛讘讬讗 诇讗讬谉 讗讜谞讜转 讗诪讬转讬转 讜拽讜砖讬 诇讛讙讬注 诇讝拽驻讛 讘注拽讘讜转 讛诇讞抓 砖讛住讬讟讜讗爪讬讛 砖诇 讛砖驻讬讻讛 讛诪讜拽讚诪转 诪讬讬爪专转. 谞注专讜转 诇讬讜讜讬 讘拽讬住专讬讛

 3. AVATAR

  I don鈥檛 need to tell you how important it is to optimize every step in your SEO pipeline. But unfortunately, it鈥檚 nearly impossible to cut out time or money when it comes to getting good content. At least that鈥檚 what I thought until I came across Article Forge… Built by a team of AI researchers from MIT, Carnegie Mellon, Harvard, Article Forge is an artificial intelligence (AI) powered content writer that uses deep learning models to write entire articles about any topic in less than 60 seconds. Their team trained AI models on millions of articles to teach Article Forge how to draw connections between topics so that each article it writes is relevant, interesting and useful. All their hard work means you just enter a few keywords and Article Forge will write a complete article from scratch making sure every thought flows naturally into the next, resulting in readable, high quality, and unique content. Put simply, this is a secret weapon for anyone who needs content. I get how impossible that sounds so you need to see how Article Forge writes a complete article in less than 60 seconds! order here.

 4. AVATAR

  Use artificial intelligence to cut turnaround time, extend your budget, and create more high-quality content that Google and readers will love. How It Works? WordAi is extremely fast and intuitive. Just enter your content, click rewrite, and in a matter of seconds, WordAi will rewrite an entire piece of content for you. WordAi comes up with different ways to express the same ideas by rewriting every sentence from scratch. This not only removes duplicate content, it also makes the rewritten content read completely naturally. Scale Your Business Make your entire content production process 10x more efficient. Use AI to create more high-quality, unique content that impresses clients and engages readers, all without having to put in more hours Register here and get a bonus.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

.cata-page-title, .page-header-wrap {background-color: #e6b1b3;}.cata-page-title, .cata-page-title .page-header-wrap {min-height: 250px; }.cata-page-title .page-header-wrap .pagetitle-contents .title-subtitle *, .cata-page-title .page-header-wrap .pagetitle-contents .cata-breadcrumbs, .cata-page-title .page-header-wrap .pagetitle-contents .cata-breadcrumbs *, .cata-autofade-text .fading-texts-container { color:#FFFFFF !important; }.cata-page-title .page-header-wrap { background-image: url(https://www.milouelisabeth.nl/wp-content/uploads/2018/04/IMG_5458-e1523542123188.jpg); }.cata-page-title.cata-page-title-image.cata-use-overlay .page-header-wrap:before { background: rgba(0, 0, 0, 0.3); }