Rara, wie ben ik

Ik kan me voorstellen dat het best onwennig is wanneer je voor de camera staat.
Tenminste, niet voor iedereen is het alledaags. Graag zet ik jou zo natuurlijk mogelijk op de foto. Daarom is het voor mij belangrijk dat je jezelf kunt zijn. Het is voor mij belangrijk dat je je op gemak voelt bij mij. Daarom dacht ik, laat ik mezelf even voorstellen zodat je een beeld hebt van wie er eigenlijk achter de camera staat.

Milou Emmerik eigenaresse Milou ElisabethFotograaf en videograaf Eindhoven

NaamMilou Emmerik
Leeftijd28 jaar
WoonplaatsEindhoven
FamilieOuders Fred en Nicole en mijn lieve zussen Marlon en Macha. En ja, ik ben de jongste.
RelatieMet de allerliefste Dyon!
Huisdieren2 vissen
LievelingskleurBlauw
SportMuay Thai Boksen
DroomMet mijn fotografie en videografie het leven van mensen mooier maken. Er schuilt een wereldverbeteraar in mij.

Hoe ben ik hier gekomen?
Ik heb de opleiding Journalistiek gedaan en ben afgestuurd als televisiejournalist.
Tijdens mijn opleiding en daarna heb ik als freelancer gewerkt. Nu werk ik nog steeds bij de jongerenradiozender GLOW FM voornamelijk als verslaggever. Echt een super toffe club van vrijwilligers! Zelf ben ik voornamelijk te zien en te horen bij 
evenementen.

Dus dat.. Na mijn opleiding wist ik het even niet meer. Ik fotografeerde al erg lang en besloot ik om mijn eigen bedrijf te beginnen. Het was echt mijn passie wat ik achterna ben gegaan. Nu zijn we inmiddels vijf jaar verder en wil ik nooit meer zonder mijn eigen bedrijf.

Wat vind ik het leukste aan mijn werk?
We zitten steeds vaker op de telefoon of tablet. Ook wanneer er iets gebeurt, komt meteen die telefoon erbij. Ik vraag me dan af of we momenten nog bewust mee maken. Of is het zo dat het zo goed mogelijk vastgelegd moet zijn voor de buitenwereld? Ik vind dat jammer. We maken de wereld mee door onze lens. Daarom wil ik dat voor jullie doen. Geniet van elkaar, geniet van momenten. Ik zorg er dan wel voor dat het vastgelegd wordt.

Dat vind ik dus ook het mooiste van mijn werk. De connectie die we maken met elkaar wanneer je geen zorgen hoeft te maken om het moment vast te leggen maar dat je mensen ziet genieten van het moment. Pure emoties. Eerlijkheid in de ogen. Liefde voor elkaar.

Waarom kun je ontspannen bij mij?
Ik probeer het zo luchtig mogelijk te houden. Ik bijt niet. Ik probeer grapjes te maken zodat jij je kunt ontspannen. Ik heb een open houding en probeer jou op je gemak te stellen. Geloof me, de eerste foto is bijna altijd lelijk en vanuit daar kan het alleen maar beter worden 🙂

Wie heeft mij tot hier gebracht?
Ik ben de jongste van drie meiden thuis. Wist je dat het jongste kind het leukste is:  http://bit.ly/2F21McB Daar is natuurlijk grondig onderzoek naar gedaan…

Ik ben dol op mijn familie. We houden van gek doen daarom is ook niets te gek bij mij!

Ik hou ervan om dit soort momenten vast te leggen. Een gekke familie in de dierentuin. Het lijkt gewoon een zondagmiddag, maar voor mij zijn dit soort momenten ontzettend belangrijk. Zo zie je mijn familie zoals we zijn. We houden van elkaar en zijn zo gek als een deur!

Mijn vrienden zijn nog gekker. We halen het beste en het slechte in elkaar naar boven. We gaan al jaren met elkaar om en kennen elkaar door en door. Ik zou niet zonder ze kunnen. Omdat ik nog boekingen wil ontvangen, heb ik besloten om hiervan geen collage te laten zien 😉
Vrienden staan altijd voor je klaar. Ze zijn dan ook erg belangrijk voor mij en voor mijn persoonlijke groei.

Wat kan ik als laatste nog zeggen..
Ik ben dol op reizen. Ik vind het heerlijk om nieuwe culturen te leren kennen.
Samen met Dyon reizen we dan ook wat af. Ook al zijn het weekendjes weg. We vinden het leuk om meer van de wereld te zien.

Heb jij nog een brandende vraag?
Stel hem gerust! Ik heb weinig geheimen.

 

 

 

TAGS:

1 comment
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

.cata-page-title, .page-header-wrap {background-color: #e6b1b3;}.cata-page-title, .cata-page-title .page-header-wrap {min-height: 250px; }.cata-page-title .page-header-wrap .pagetitle-contents .title-subtitle *, .cata-page-title .page-header-wrap .pagetitle-contents .cata-breadcrumbs, .cata-page-title .page-header-wrap .pagetitle-contents .cata-breadcrumbs *, .cata-autofade-text .fading-texts-container { color:#FFFFFF !important; }.cata-page-title .page-header-wrap { background-image: url(https://www.milouelisabeth.nl/wp-content/uploads/2018/04/IMG_5458-e1523542123188.jpg); }.cata-page-title.cata-page-title-image.cata-use-overlay .page-header-wrap:before { background: rgba(0, 0, 0, 0.3); }