top of page
 • Ik wil een fotoshoot boeken. Hoe gaat het in zijn werk?
  Ja kei leuk! 💛 Stuur me een bericht via het contactformulier op de website. Dan neem ik contact met je op. We bespreken wat de reden is dat je een fotoshoot wil boeken, welke datum en tijd en welke locatie. Vervolgens vindt de fotoshoot plaats en daarna hebben jullie de mogelijkheid om zelf de foto’s te selecteren die je graag wilt hebben. Ik zorg ervoor dat de foto’s in hoge resolutie digitaal jullie kant opkomen.
 • Welke kleding trek ik aan naar een een fotoshoot?
  Het allerbelangrijkste: Trek aan waar je je comfortabel in voelt. Natuur- en aardetinten doen het altijd goed. Pastelkleuren zijn mooi, ook in de bossen. Trek geen drukke printjes aan. Je mag wel iets van print aan maar hou dan de kleur rustig. Boek je een gezin- of familieshoot zorg ervoor dat je niet allemaal printjes hebt. Je hoeft van mij niet allemaal een spijkerbroek en wit shirt aan maar stem kleding op elkaar af met de gehele groep. Daarom zou ik een bepaalde kleur afspreken waar iedereen omheen kan werken. Bijvoorbeeld beige. Er is (meestal) een mogelijkheid om een kledingwissel te doen. Neem nog 2 opties mee bij twijfel. Jurken/rokken bij vrouwen doen het goed op de foto MAAR trek dit alleen aan als het ook bij je past.
 • Hoe zit het met het kiezen van de foto’s?
  Ongeveer 3 weken na de fotoshoot ontvang je van mij een link naar een online galerij waar je alleen met een inlogcode toegang tot hebt. Daar kun je de foto’s inzien met watermerk. Je hebt dan de mogelijkheid om je favorieten aan te vinken. Deze favorieten worden aan mij doorgegeven zodat ik de laatste bewerking kan doen aan de foto’s. Nadat je een keuze hebt gemaakt, wordt de galerij verwijderd.
 • Kan ik foto’s bijbestellen?
  Je hebt altijd de mogelijkheid om foto’s bij te bestellen. Wanneer je de link ontvangt om de foto’s te selecteren, krijg je ook de kosten daarvan door.
 • Heb jij een studio om te fotograferen?
  Nee, ik heb geen studio. De fotoshoots vinden altijd plaats op een locatie naar keuze. De newbornshoots vinden (vaak) bij jullie zelf thuis plaats.
 • Ik wil graag een cadeaubon geven. Heb je die ook?
  Jazeker! Al vanaf €15,- kun je een cadeaubon bestellen. De bon wordt dan als een cadeautje ingepakt en verstuurd per post. Je kunt de bon aanvragen door het contactformulier in te vullen.
 • Ik wil liever niet dat mijn foto’s gedeeld worden op social media of op de website. Wat nu?
  Dat zou ik heel jammer vinden omdat ik mijn werk graag deel online. Enerzijds omdat ik er mega trots op ben, anderzijds om nieuwe klanten aan te trekken. Maar wanneer je dit niet wilt, heb je altijd die keuze. Laat het me weten bij de boeking.
 • Op welke dagen ben je werkzaam?
  Ik sta klaar voor fotoshoots op bijna alle dagen. Alleen op maandag en zondag fotografeer ik niet. Mocht er een keer nood aan de man zijn, is er altijd wel iets mogelijk in overleg. Maar doorgaans niet op die dagen. De overige dagen fotografeer ik met heel veel liefde.
 • Wat is het beste moment voor een zwangerschapsshoot?
  Niet iedere zwangerschap is hetzelfde dus het kan variëren. Mijn advies is dat je het beste tussen de 32 en 36 weken een fotoshoot kunt boeken. Je hebt al zichtbaar een mooi buikje en je bent nog fit genoeg om rond te lopen. Wacht niet tot het laatste moment met boeken want stel dat ik geen plek heb en we moeten het steeds verder doorschuiven, is er een kans dat de kleine al geboren is.
 • Wat is het beste moment om een newbornshoot te boeken?
  Het korte antwoord: zolang het nog een baby is. Het lange antwoord: Een baby ontwikkelt zich super snel en verandert dus ook snel in het gezicht. Dus wil je voor ‘newborn’ gaan dan zou ik tussen de 8 en 14 dagen oud een fotoshoot boeken. Maar ook daarna kun je prima een lifestyleshoot doen. Als ze wat ouder zijn, zijn ze wat beweeglijker en hebben ze al wat meer mimiek in het gezicht. Hoewel de ‘newborn’ er dan al wel vanaf is, is de keuze toch reuze.
 • Wat kan ik verwachten bij een newbornshoot?
  Ik kom naar jullie thuis om daar te fotograferen. Mijn tip is om een tijd af te spreken wanneer de baby net zijn voeding heeft gehad. Daarna worden ze wat loom en zullen ze in slaap vallen. Baby’s (en eventueel jonge broertjes/zusjes) zijn niet te regisseren zoals volwassenen. Houdt daar rekening mee. Soms hebben ze hun dag niet. Geef jouw kind de tijd en blijf vooral rustig.
 • Heb je tips voor het zoeken van een bruidsfotograaf?
  Jazeker heb ik die! Begin op tijd met zoeken. Bruidsfotografen zitten snel vol. Heb je een datum? Zoek direct een fotograaf. Bedenk welke stijl bij je past. Hou je van lichte foto's of juist van moody. Ben je van de documentaire stijl? Pak Pinterest er eens bij en scroll gewoon door ' Bruidsfotografie'. Dan krijg je een beter beeld bij wat je mooi vindt. De kosten. Er zit veel verschil tussen de kosten van fotografen. Houd je eigen budget in de gaten. Je moet jezelf de vraag stellen hoeveel geld je over hebt voor een fotograaf. De zoektocht. Je kunt googelen maar je hebt ook websites waar al meerdere fotografen op zitten dus kun je ze vergelijken en een keuze maken. Wat je ook altijd nog kunt doen, is op Instagram zoeken op #bruidsfotografie of bijvoorbeeld #bruidsfotografiebrabant. Dan kun je alle posts zien van fotografen die die hastag gebruikt hebben. Een kennismakingsgesprek. De meeste fotografen werken met kennismakingsgesprekken. Altijd doen! Zo leer je de fotograaf en de werkwijze kennen. Jullie gaan niet met de fotograaf trouwen maar deze is er wel bij op een van jullie belangrijkste dagen. Daarom is het fijn te weten of er een klik is tussen jullie. En dan de belangrijkste tip. Je kunt ook altijd Milou Elisabeth boeken als mijn stijl bij je past 😉
 • We zouden je willen boeken voor onze bruiloft. Hoe nu verder?
  Hell yeah!! 🕊️ Informeer eerst even de dag nog vrij is. Je kunt via contact op mijn website een formulier invullen. Als ik de dag nog vrij heb, kom ik graag naar jullie toe voor een kennismakingsgesprek. Eventueel kan het ook digitaal wanneer het verder weg is. Na het kennismakingsgesprek beslissen jullie of ik de beste trouwfotograaf ben voor jullie grote dag. Het gesprek is dus geheel vrijblijvend.
 • Wat is het beste moment van de dag om trouwfoto’s te maken?
  Het is even afhankelijk van hoe laat jullie ceremonie is en of je elkaar al voor de ceremonie wilt zien. Maar de beste tijd is einde ochtend of zelfs nog in de namiddag. Nog een gratis tip: Pak nog een paar minuten als de zon ondergaat. Echt waar, dit wil je doen. Maar mijn grootste tip is om het niet precies in de middag te plannen. Zeker in de zomer niet. Dan is de zon op zijn felst en kan het zorgen voor ‘harde’ schaduwen en dat jullie met dichtgeknepen ogen staan.
 • Hoe lang duurt een fotoshoot bij een bruiloft?
  Houd rekening met zeker een uur fotoshoot. Let ook op de reisafstanden, neem die mee in jullie planning.
 • Hoe lang duurt het voordat we onze foto’s hebben?
  Jullie ontvangen de dag na de bruiloft een preview van een aantal foto’s. Deze kun je dan eventueel alvast delen met familie en vrienden. Vervolgens ga ik heel hard aan de slag maar houd rekening met 4 à 5 weken tijd voordat je de rest van de foto’s ziet.
Kreta-11.jpg

SHOP

Wist je dat je mijn prints ook online kunt kopen? Een stukje Milou Elisabeth bij jou aan de muur. 

Bekijk mijn shop en wie weet zit er een passende foto voor je tussen.

bottom of page