top of page

Love Life. Make Memories.
No Matter How Small They Seem.
Just Capture Them.
It Will Mean The World In The End.

Mijn verhaal

Aangezien je in de foto's altijd een beetje van de fotograaf terugziet, wil ik me graag aan je voorstellen. Hi, ik ben Milou Elisabeth. Misschien wel jouw fotograaf.

 

Het begin Alweer in 2014 ben ik met fotografie begonnen. Het begon als een passie en ook al is het mijn werk, het bleef een passie. Al sinds ik me kan herinneren, ben ik op zoek naar de kleine momenten die me blij, gelukkig of trots maken. Het mooie van mijn werk vind ik dan ook het fotograferen van juist die momenten. Maar ook vind ik het fantastisch dat mijn foto's je de herinneringen laten bewaren voor wanneer jij ze nodig hebt.

Nostalgisch en emotioneel Voor mij zijn emoties en verhalen belangrijk. Ons leven gaat zo snel zonder er vaak goed bij stil te staan. Die lach wanneer je pasgeboren kindje zijn oogjes op doet. Die traan wanneer je vader zegt dat hij trots op je is. Die blik wanneer je weet dat je de ware gevonden hebt. Momenten die belangrijk zijn waarvan je ze af zou willen drukken zodat je ze nooit meer vergeet. That’s where I come in.

Milou Elisabeth Photography fotograaf Brabant Eindhoven gezinsfotograaf newborn fotograaf bruidsfotograaf zakelijke fotografie

Romantisch en puur Ik fotografeer in daglicht. Romantische, intieme en lichte beelden zijn het vervolg. Mijn foto’s reflecteren de spontane en pure momenten. Soms geposeerd maar vooral niet geforceerd. Gewoon zoals het moment is. Ook de details zijn belangrijk voor me want juist die kun je sneller vergeten. En als jij even sprakeloos bent, zullen mijn foto’s het verhaal voor je vertellen.

Nog een aantal feitjes op een rij

  • Mijn vader kocht een camera en we volgden samen een cursus fotografie. Ik heb daarna zijn camera 'geleend'. Zo ben ik begonnen.

  • Naast fotograferen, heb ik ook nog een eigen bedrijf Box vol verhalen. We maken memory boxen op video. Naast dat alle herinneringen worden vastgelegd op video, omvat de memory box nog veel meer. Neem gerust een kijkje.

  • De pannenkoeken van mijn vader zijn mijn favoriet

  • Onder water zwemmen vind ik heerlijk

  • Ik lust alle theesmaken behalve rooibos

  • Ik speel graag (bord)spellen met familie en vrienden

Milou Elisabeth Photography fotograaf Brabant Eindhoven gezinsfotograaf newborn fotograaf bruidsfotograaf zakelijke fotografie
Milou-11.jpg

Say CHEESE

Wat is jouw verhaal en hoe kan ik je daarbij helpen? 
Het zou een eer zijn om jullie momenten te mogen fotograferen. Vraag vrijblijvend een gesprek aan en dan kijken we samen hoe ik je het beste kan helpen! 

bottom of page