top of page
Gezinsfotograaf newborn familiefotograaf
Melissa-15.jpg
Gezinsfotograaf newborn familiefotograaf Eindhoven Valkenswaard Waalre Brabant.jpg
Melissa-21.jpg

Newbornshoot

Na negen maanden is het eindelijk zo ver. Jullie kleine wondertje is er. Je wist niet dat je zoveel liefde kon hebben voor iemand. Je kijkt ernaar en bent op slag verliefd. Het liefst zou je willen dat ze voor altijd zo klein blijven. Helaas is dat niet het geval. Daarom is het zo mooi om dit moment vast te leggen. Zo kun je altijd terugkijken naar die kleine handjes en voetjes.
 

Mijn stijl fotografie is lifestyle newborn. Dit betekent dat we opgaan in het moment. Ik zal wel wat aanwijzingen geven maar het draait voornamelijk om het moment zoals deze dan is. Natuurlijk maken we ook foto’s van de kleine in papa’s grote armen en de kleine al knuffelend met mama. Hebben jullie al meer kinderen? Geen probleem. Als grote broer of zus wil je maar al te graag op de foto met zo’n kleintje.

Ik fotografeer in daglicht. Ik ben gek op intieme en lichte beelden. Spontane en pure momenten zie je dan ook terug in het eindresultaat. Details pik ik natuurlijk ook mee.

So small

• Voor wie? Gezin
• Een uur tot anderhalf uur fotoshoot thuis. I
k overhaast niet.
• Bestelsessie via online galerij
15 fot
o’s in hoge resolutie digitaal aangeleverd

• Foto's bijbestellen is altijd mogelijk
 

€270,-

Big dreams

• Voor wie? Gezin
• Een uur tot anderhalf uur fotoshoot thuis. I
k overhaast niet.
• Bestelsessie via online galerij
40 foto’s in hoge resolutie digitaal aangeleverd

• Foto's bijbestellen is altijd mogelijk
• Inclusief een verrassingsalbum van
20x20 cm (20 pagina’s)

€455,-

Little feet

• Voor wie? Gezin
• Een uur tot anderhalf uur fotoshoot thuis. I
k overhaast niet.
• Bestelsessie via online galerij
25 foto’s in hoge resolutie digitaal aangeleverd

• Foto's bijbestellen is altijd mogelijk
 

€330,-

Prijzen van de fotoshoots zijn inclusief 21% BTW en gelden voor opdrachten binnen een straal van 20 km rondom Eindhoven, postcode 5642. Extra kilometers: €0,50 per kilometer.

Graag publiceer ik de foto’s op mijn website en social media.
Mocht je hier bezwaar tegen hebben, laat het me weten bij het boeken.

Gezinfotograaf Eindhoven Valkenswaard omstreken

Werkwijze

1. Boeking en aanbetaling

Je wilt bij mij een shoot boeken? Super leuk! Neem dan contact op via het contactformulier en ik reageer zo snel mogelijk. We plannen een datum en een locatie. Je ontvangt van mij een factuur voor een aanbetaling voor de shoot. Zodra deze betaald is, is jouw plek gereserveerd.

2. Shoot

Tijdens de fotoshoot gaan we relaxt te werk. Naast mooie foto's wil je natuurlijk ook gewoon een leuke fotoshoot hebben. Daarom zet ik je soms geposeerd neer maar vaak geef ik opdrachten zodat je natuurlijker beweegt en echt kunt lachen. De foto's worden sowieso het mooist wanneer jij op je puurst bent. 

3. Pakketten en aflevering

Binnen 2 weken ontvang je een link naar een online galerij waar je de foto's die je graag wilt, kunt selecteren. Wil je meer foto's dan je oorspronkelijke pakket? Geen probleem! Je ontvangt hierover na de fotoshoot meer info. Heb je jouw favorieten geselecteerd dan ga ik aan de slag met de nabewerking en lever ik je alles met liefde aan. 

Cadeaubon

Wil je een leuk cadeau geven, geef dan een cadeaubon! Al vanaf €15,- kun je er een aanvragen via onderstaande knop maar je kunt natuurlijk ook een volledige shoot cadeau doenZe worden als een feestje verpakt.

Milou-11.jpg

Lights, camera, action!

Heb je na het lezen nog vragen of wil je een aanvraag doen voor een newbornshoot? 
Stuur me een berichtje en je krijgt binnen 2 werkdagen antwoord.

bottom of page