top of page
Zoeken

Een natte start van mijn bruidsseizoen

Afgelopen weekend was het zo ver; de start van mijn bruidsseizoen na mijn zwangerschapsverlof. En wat baalde ik…. Niet dat ik weer moest werken want daar had ik zin in. Maar ik baalde dat mijn eerste bruiloft in de stromende regen was. Het kwam met bakken uit de lucht vallen. Gelukkig bleek al gauw dat mijn humeur nergens voor nodig was.

Ik kwam op de locatie aan met een stralend bruidspaar dat er helemaal zin in had. Ze trouwden onder een prachtig versierde tent bij Paviljoen Genneper Parken. De bruid had zelf ook nog de mooiste decoraties gemaakt: Een schilderij, kraanvogels van origami, papieren slingers en drie prachtige grote bloemen van papier-maché. De regen werd een complete bijzaak; het draaide allemaal om de liefde. Wat was het een mooie dag!

 

De trouwreportage

We vonden zelfs een moment waarop we buiten in de bossen foto’s konden maken voor de bruidsreportage. Het regende gelukkig niet de hele dag, waardoor we een mooi moment vonden voor de trouwreportage. Ook de familiefoto’s konden we nog mooi buiten maken. Oh, wat heb ik genoten van mijn eerste bruiloft van 2024.Tip voor het plannen van je bruiloft (als het regent)

Zelfs het humeur van een vrouw is niet zo veranderlijk als het weer in Nederland. Buiten trouwen is prachtig, maar zorg altijd voor een back-up plan wanneer je jouw bruiloft plant. Overleg met je bruidsfotograaf wat de mogelijkheden zijn voor bruidsfotografie bij slecht weer. Wil je weten wat ik als trouwfotograaf voor jullie kan betekenen? Bekijk hier mijn pakketten. Liefs Milou

0 opmerkingen

Comments


bottom of page