top of page
Zoeken

It's me! De blog die gaat over mij, fotografie en ondernemen.

Hi daar!


Welkom bij de allereerste blogpost op de website van Milou Elisabeth Photography.

Laat ik beginnen met me voor te stellen.

Milou Emmerik, eigenaresse Milou Elisabeth Photography

Ik ben Milou, het gezicht achter de camera bij Milou Elisabeth Photography. Inmiddels alweer zo’n 10 jaar! Als gezinsfotograaf en trouwfotograaf heb ik al veel mooie koppels, gezinnen en prachtige baby’s gezien en op de foto mogen zetten. In de laatste jaren ben ik me ook gaan ontwikkelen als branding fotograaf voor ondernemers omdat ik heb geleerd hoe belangrijk het is om goede zakelijke foto’s te hebben. Zeker voor startende ondernemers.


Waarom een blog, vraag je je misschien af? Voor mij draait het allemaal om verbinding. Fotografie is niet alleen mijn werk, het is mijn passie en die passie deel ik graag met jou. Deze blog zal een plek zijn waar ik mijn ervaringen, inzichten en tips zal delen over trouwfotografie, gezinsfotografie en branding fotografie.
Wat kun je verwachten?

Ik neem je mee achter de schermen van mijn

fotoshoots, waarbij ik mijn favoriete momenten en uitdagingen deel. Ook geef ik tips over fotografie en zal ik je voorzien van inspiratie.

Gezinsfotografie golden hour Milou Elisabeth Photography Eindhoven

Maar deze blog is er ook voor andere fotografen die hun vaardigheden willen verbeteren en hun liefde voor het vak willen verdiepen. Dus, als je een fotograaf bent, of gewoon een liefhebber van mooie beelden, ben je hier op de juiste plek. Mijn toekomstplan is dan ook om naast mooie foto’s te blijven maken ook andere fotografen te mogen begeleiden in hun reis als fotograaf.


Nu al zin in deze blog! Als je specifieke onderwerpen hebt waarover je graag wilt lezen, aarzel dan niet om het me te laten weten. Ik ben hier om te delen, te leren en te inspireren.


Liefs,

Milou

0 opmerkingen

Comentários


bottom of page